Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2011

Tullia
Abikokk
2011-01-07 21:04:28
Pärast lumelükkamist sõin lõunaks singileiba ja jõin sidruni ja meega teed. Õhtusöögiks tegin ahjukartulid peekoniga ja magusaks sõin kakaoga Emma kohupiimakreemi.

Tullia jutukesed

Zoozi
Abikokk
2011-01-07 22:54:28
Lõunaks kaks praemuna ja viil leiba. Õhtuks keedetud Laura kartul ja heeringas sibula,muna ning hapukoorega. Magustoiduks kissell moosijääkidest(mustikamahl, jõhvika toormoos, õuna-pohlamoos ja vaarika-õunamoos) kohupiimaga. Kissell sai väga hää :)

Zoozi tegemised

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-01-08 21:03:58
Lõunat sõime perega Bestselleri kohvikus - mina võtsin fetajuustupiruka tomati-rukolasalatiga (rukola asemel oli küll mingi tavaline friseekas, aga noh), Kristjan sõi röstitud pardirinda ja tütar jagas minu portsjonit. Õhtuks tainas praetud kanafileeribad ja Uus-Kongo hapukapsas :) Magusaks mustika-kohupiimakook.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zoozi
Abikokk
2011-01-08 21:16:19
Lõunaks piimakohv ja singivõileivad. Õhtul tähistasime minu ema sünnipäeva. Laual oli sinepine küülikuhautis(Nami-Nami kokaraamatust), porgandi-kartulipuder ja brokoli palsamiäädika ja mandlilaastudega. Küülik pälvis suuri kiidusõnu :) Magusaks kohvitort ja cannelé koogikesed. Canneledest pilte ei teinud, kuna endal on juba olemas, aga tulid seekord kenasti välja. Ainult üks oli nii öelda praak :)

Zoozi tegemised

Mann
Abikokk
2011-01-09 15:36:40
Meil vana hea retsepti järgi magushapu kana.
Elis
Abikokk
2011-01-09 15:47:29
Eile vanatädi suur juubelipidu Altmõisas. Laud oli rikkalik ja teenindus väga sõbralik. Pakuti kana toorjuustu ja päikesekuivatatud tomatitega, lõhet mee ja sinepiga, ahjukartuleid, hautatud köögivilju, värsket köögiviljasalatit. Külmlaual oli kartulisalat, kasukas, singirullid, täidetud munad, soolane juustutort lõhega, kala tainas, hapukurgid, marineeritud seened, lavaširullid, köögiviljad dipikastmega. Magusaks sefiiritort ja kringel. Pika õhtu jooksul jõudsin ka kõike proovida.
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-01-09 18:04:35
Lõuna ajal sõime eilseid tainas praetud kanatükke. Õhtusöögiks tegin lambamaksast ja -südamest ning kirssidest pärmitainapirukaid (inspiratsioon Moonist, konsultandiks Kirsike ja tugevate omapoolsete muganduste-lisandustega). Imehead said ja neid sõimegi. Kõrvale Uus-Kongo kapsas ja Clausthaleri õlu :P

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Seenekas
Abikokk
2011-01-09 20:02:46
Meil on kartulipuder ja ahjuveiseliha sibulaga. Mees sööb magusaks nutellaga saia. Minu meelest endiselt väkk.
Kiilike
Abikokk
2011-01-09 21:14:58
Lõunaks aeglaselt küpsetatud lammas kõigi traditsiooniliste lisanditega. Seekord oli eelnevalt 24 h olnud punases veinis ja gyrosega kokku hõõrutud. Magusaks meesai piimaga. Õhtul aste-mehe soovil pudru maisimannast, lisaks singivõileib. Magusaks karamellised popcornipallid

kiilikese köögikatsetused

Zoozi
Abikokk
2011-01-09 21:49:05
Lapsed tahtsid nii väga väljas süüa. Ma linna ei viitsinud minna, siis otsustasime, et käime ja vaatame, mida kohalik restoran Ingver pakub. Rahvast oli üllatavalt palju. Toiduvalik oli suur, leidsime igaüks omale midagi. Mina sõin NASI GORENGit ja tilapiat mee- ja chilliga ja kaks PEEK KAId- krõbedad kanatiivad vürtsidega ning tüki PANEER NAANi ka. Toit mulle täitsa meeldis. Ka lapsed jäid rahule :) Kodus tegime veel tassikese rohelist teed ja jagasime abikaasaga viimast kohvitordi tükki :)

Zoozi tegemised

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>